CMS
  SEO
  Maatwerk
  Modules
 
Uw website eenvoudig
zelf aanpassen en
zoekmachine vriendelijk
Een professionele website voor ieders budget

Laat uw website op maat maken bij Tukono

Heeft u een specifieke opdracht dan is ook steeds mogelijk om uw website of applicatie op maat te laten maken of ontwikkelen bij Tukono. Wij beschikken over een jarenlange kennis en ervaring om u een complete oplossing op maat aan te bieden die voldoet aan uw verwachtingen.
 
Het is ook mogelijk om te starten op basis van een standaard website module waarbij dan bepaalde onderdelen op maat worden aangepast of toegevoegd afhankelijk van uw wensen. Of indien u een zeer specifieke toepassing wenst in uw branche die eventueel gekoppel moet worden met een bestaand (software-)systeem dan helpen wij u ook graag verder.
 

Voorbeelden website ontwikkeling op maat:

  • Een voorbeeld van een volledig op maat ontwikkelde website is deze van het reisbureau Flanders Ski (www.flandersski.be). De beheerder van deze website kan ieder seizoen op een zeer eenvoudige manier nieuwe hotels, skigebieden en skireizen toevoegen waarmee de website ieder seizoen up-to-date blijft. De bezoekers zien real-time of er nog kamers vrij zijn, kunnen vrijblijvend online een correcte prijscalculatie uitvoeren en hierna online boeken. Ook de begeleiders van deze wintersport organisatie hebben een intranet website ter beschikking om hun voorkeur reizen door te geven en via een intern communicatie systeem blijven deze begeleiders constant op de hoogte van de organisatie.
  • Een ander voorbeeld is dit van Fotodirect (www.fotodirect.be)
    Fotodirect is een online fotoalbum en bestelsysteem, speciaal ontwikkeld voor de professionele fotograaf. Het bekijken en de verkoop van foto's uit fotoreportages kan snel en makkelijk gebeuren voor klanten, partners of andere relaties. Deze hebben de mogelijkheid om snel en veilig online foto's te bestellen, en kunnen op hun beurt ook weer andere relaties gratis uitnodigen via fotodirect om foto's te komen bekijken en te bestellen.

 
Heeft u verder nog vragen over de prijzen en mogelijkheden rond een website en/of applicatie ontwikkeling op maat aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vraag en geven u het nodige professioneel advies. U kan ook steeds gebruik maken van ons contactformulier.
 
©2000-2008 Tukono - Tel: 011 749 349 - E-mail: info@tukono.be - Alle prijzen zijn excl. BTW
feweb
Tukono is een onderdeel van Imediar lid van feweb