CMS
  SEO
  Maatwerk
  Modules
 
Uw website eenvoudig
zelf aanpassen en
zoekmachine vriendelijk
Een professionele website voor ieders budget

Logo ontwerp en huisstijl ontwerp voor uw website of drukwerk

Logo ontwerp en huisstijlEen logo en huisstijl zijn belangrijk als herkenningspunt maar bepalen ook mee het professioneel imago van uw vereniging of bedrijf. Daarom is het ook belangrijk dat ditzelfde logo en deze huisstijl steeds terug te zien zijn op de verschillende uithangborden van uw bedrijf of vereniging. Hiermee denken wij aan uw website lay-out, mailings, nieuwsbrieven en drukwerk (briefpapier, naamkaartjes, enveloppen, folders en leaflets...)
 
Bent u niet meer tevreden van uw huidig logo en/of huisstijl of heeft u er nog geen? Dan helpen wij u ook hiermee graag verder. Naderhand kan u dit nieuw logo en huisstijl ook gebruiken voor uw drukwerk.
 
 

Overzicht van enkele referenties :

 
Flanders Ski - www.flandersski.be : logo en huisstijl ontwerp, brochure, website en nieuwsbrieven

KE.w.a. - www.kewa.be : restyling logo, ontwerp huisstijl website, naamkaartjes, leaflet, enveloppen, vriendelijke groeten kaartjes, ...

 
ETSG - www.etsg.be : ontwerp logo en huisstijl website, naamkaartjes, leaflet, flappenmappen, enveloppen, vriendelijke groeten kaartjes, ...

 
Wenst u meer te weten te komen over onze prijzen en aanpak voor een logo en/of huisstijl ontwerp aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vraag en geven u het nodige professioneel advies. U kan ook steeds gebruik maken van ons contactformulier.
 
©2000-2008 Tukono - Tel: 011 749 349 - E-mail: info@tukono.be - Alle prijzen zijn excl. BTW
feweb
Tukono is een onderdeel van Imediar lid van feweb