CMS
  SEO
  Maatwerk
  Modules
 
Uw website eenvoudig
zelf aanpassen en
zoekmachine vriendelijk
Een professionele website voor ieders budget

SEO Zoekmachine optimalisatie - Search Engine Optimization

SEO zoekmachine optimalisatieAl onze websites worden zoekmachine vriendelijk ontwikkeld waardoor wij een natuurlijke vindbaarheid bij de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Yahoo en andere met 100% kunnen garanderen.
 
Indien u met bepaalde relevante zoekwoorden wenst te scoren in de zoekresultaten bij zoekmachines is een zoekmachine optimalisatie van uw website absoluut noodzakelijk. Onder zoekmachine optimalisatie bedoelen wij het aanpassen van de techniek, de inhoud of content en de linkstrategie van uw website met als doel het beter vindbaar maken van uw webpagina's bij zoekmachines.
 
Via onze SEO manager bieden wij u de mogelijkheid om uw website zo te configureren om uw positie binnen de zoekresultaten te verbeteren. U kan deze SEO manager zelfstandig beheren aan de hand van een uitgebreide website optimalisatie handleiding of u kan er ook voor kiezen om uw website door ons te laten optimaliseren om een toppositie te bekomen.
 
 

Wat zijn de VOORDELEN van zoekmachine optimalisatie van uw website?

Zoekmachine optimalisatie van uw website zorgt voor een hogere positie of ranking bij de zoekresultaten bij zoekmachines, dus ook een betere website bekendheid en wat resulteert tot volgende extra voordelen:

 • Aantrekken van meer consumenten: De zoekmachines leveren u een een onuitputtelijke aanvoer van particulieren of zakelijke consumenten die op zoek zijn naar uw producten of diensten.
 • Meer B2B kontacten: met een goede vindbaarheid op het internet creŽert u zelf de kans om meer zakelijke contacten en relaties uit te bouwen. U geniet van een online bekendheid.
 • Bezoekerstrafiek verhogen van uw website: meer bezoekers op uw website zorgt automatisch voor meer bekendheid en voor meer verkoop. Onbekend is onbemind!
Zie hier een overzicht van enkele belangrijke SEO zoekmachine optimalisatie factoren die invloed hebben op uw zoekmachine rangschikking en waarmee wij rekening houden bij de optimalisatie van uw website:
 • Titel van uw website en webpagina's (keywords title tag)
 • Beschrijving van uw website en webpagina's (meta description/omschrijving)
 • Zoekwoorden (meta keyword tags) (niet belangrijk voor Google maar wel voor andere zoekmachines)
 • Tekst inhoud webpagina (body text), gebruik van zoekwoorden (keyword densiteit).
 • Gebruik van zoektermen in H1,H2,H3 tags.
 • Zoektermen in bold/strong tags.
 • Gebruik van Alt en Title attribute van afbeeldingen, en zoekwoorden in de naam van afbeeldingen.
 • Zoektermen in de URL van de webpagina.
 • Product benaming en omschrijving.
 • Broncode optimalisatie en gebruik van externe opmaak en scripts.
 • Directory structuur, sitemap, linkstrategie binnen uw website en linkpopulariteit (inbound links, outbound links).
 • enz...
Bij iedere website optimalisatie houden wij rekening met bovenstaande factoren die een belangrijke rol spelen in het algoritme van Google en andere zoekmachines. Dit algoritme verandert ook regelmatig waarna wij ook onze werkwijze en SEO manager aanpassen zodat uw website blijft scoren binnen de zoekresultaten van de zoekmachines.

Ons SEO (zoekmachine optimalisatie) aanbod :

Met de Tukono Pro SEO website formule beschikt u over onze SEO manager module + uitgebreide handleiding en tips waarmee u zelfstandig uw website kan optimaliseren voor de zoekmachines. Maar u kan deze zoekmachine optimalisatie ook door onze specialisten laten uitvoeren waarbij wij volgende SEO pakketten aanbieden:
 • SEO Starter : éénmalige optimalisatie waarna u zelfstandig de optimalisatie kan verder zetten met de SEO manager. Inclusief jaarlijks SEO rapport.
 • SEO Plus : setup, onderhoud, rapportage en periodieke opvolging per kwartaal.
 • SEO Advanced : setup, onderhoud, rapportage en periodieke opvolging per maand. Inclusief zoekterm uitbreiding per kwartaal.
 • SEO PRO : setup, onderhoud, rapportage en periodieke opvolging per maand. Inclusief zoekterm uitbreiding per maand.

Al onze SEO pakketten zijn voorzien van een uitgebreide periodieke rapportering rond de positie ranking van uw relevante zoektermen.

Voor meer info en prijzen, vraag een vrijblijvende offerte aan via ons offerte aanvraag formulier.

Enkele referenties :

SEO optimalisatie Flanders Ski

SEO optimalisatie AJK Tankbouw

SEO optimalisatie Herenkappers

Extra info :

 
Heeft u verder nog vragen over de prijzen en mogelijkheden rond de website optimalisatie van uw website aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vraag en geven u het nodige professioneel advies. U kan ook steeds gebruik maken van ons contactformulier.
 
©2000-2008 Tukono - Tel: 011 749 349 - E-mail: info@tukono.be - Alle prijzen zijn excl. BTW
feweb
Tukono is een onderdeel van Imediar lid van feweb