CMS
  SEO
  Maatwerk
  Modules
 
Uw website eenvoudig
zelf aanpassen en
zoekmachine vriendelijk
Een professionele website voor ieders budget

Privacy verklaring Tukono

Inleiding:

Vanaf 1 september 2001 is de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens van kracht. Imediar bvba houdt zich aan deze wet en respecteert uw privacy. In deze Privacy Verklaring wordt uitgelegd welke gegevens wij op de website van Tukono verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat uw rechten zijn en hoe u deze kunt uitoefenen.
 

Welke gegevens verzamelen wij:

Wij verzamelen uitsluitend door u actief verstrekte gegevens, welke noodzakelijk zijn voor het beantwoorden van vragen of verstrekken van het door u aangevraagde info inzake onze producten en diensten. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen in geen geval aan derden verstrekt worden.
 

Doel van de gegevensverwerking:

De door u actief verstrekte informatie wordt door Imediar bvba verwerkt om u te kunnen beantwoorden op uw vraag of om u informatie toe te sturen over onze producten en diensten.


Wijze van verkrijging:

Op deze website van Tukono voert u zelf de gevraagde gegevens in, zodat wij u kunnen beantwoorden en/of informatie kunnen toesturen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van openbaar toegankelijke bronnen.
 

Inzage en correcte persoonsgegevens:

U heeft altijd het recht uw gegevens in te zien, te laten verbeteren of onjuiste gegevens te laten verwijderen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen:
  • Schriftelijk: Imediar bvba - Pieter Vanhoudtstraat 17 bus 2, 3582 Koersel - Beringen - BelgiĆ«

 

Aanpassingen privacy verklaring:

Imediar bvba behoudt zich het recht voor deze Privacy Verklaring op ieder moment aan te passen zonder u daar persoonlijk en schriftelijk op de hoogte van te brengen.
 
 
 
©2000-2008 Tukono - Tel: 011 749 349 - E-mail: info@tukono.be - Alle prijzen zijn excl. BTW
feweb
Tukono is een onderdeel van Imediar lid van feweb