CMS
  SEO
  Maatwerk
  Modules
 
Uw website eenvoudig
zelf aanpassen en
zoekmachine vriendelijk
Een professionele website voor ieders budget

Blog module - Bloggen op uw website

Uw eigen blog op het internet. Heeft u regelmatig interessante nieuws berichten die u wenst te delen met uw bezoekers van uw website dan is een blog module zeer handig. U hoeft enkel nieuwsberichten toe te voegen en de module zorgt er voor dat deze berichten in de juiste datum volgorde en opmaak online komen.
 
U kan deze standaard blog module ook steeds uitbreiden met een extra tool waarbij bezoekers zowel commentaar als een score kunnen opgeven per nieuwsbericht.
 

Voordelen van bloggen op uw website:

  • Gestructureerd en overzichtelijk interessante nieuwsberichten weergeven op uw website.
  • Uw website wordt hiermeer relgematig aangepast waarbij bezoekers regelmatiger terugkeren en wat resulteert tot meer bezoekers op uw website.
  • een blog kan voor uw bedrijf ook nieuwe markten aanboren, u kan uw expertise verkopen door jezelf in de markt te zetten. Maar het kan u ook helpen bij het ontwikkelen van nieuwe producten.
  • Bloggen zorgt voor een regelmatige aanpassing van uw website wat ook uw positie bij de zoekresultaten van de zoekmachines positief zal beïnvloeden.
  • Bezoekers hebben de mogelijkheid om te reageren met commentaar of kunnen ook een score opgeven per bericht indien u dit wenst.

Overzicht website modules:

Heeft u verder nog vragen over de prijzen en mogelijkheden rond de implementatie van onze standaard modules aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vraag en geven u het nodige professioneel advies. U kan ook steeds gebruik maken van ons contactformulier.
 
©2000-2008 Tukono - Tel: 011 749 349 - E-mail: info@tukono.be - Alle prijzen zijn excl. BTW
feweb
Tukono is een onderdeel van Imediar lid van feweb